Kleine honger of voorgerecht

Burrata met gegrilde groenten 16-

Carpaccio van zeebrasem, pepper uit Espelette 15-

«Vitello Tonnato»(kalf en tonijnmayonnaise ) 15-

Mergpijp met parmezaan 15-

 Gerookte paling, kruidencrème 15-

 Belgische slakken, kruidencrème 16-

 

Gebakken kalfhersenen met tartaarsaus 16-

Verse Makreel en guacamole 15-

Pijlinktvissen à la plancha, zachte paprika 17-

Witte asperges van Mechelen 16-

Verse sardientjes "à la plancha" 15-

Bloemkoolmousse, gerookte zalm en kaviaar 25-

Kokkels bouillon 18-

 

 

 Grote honger of  hoofdgerecht

Parmentier met gekonfijte eend 24-

Jonge haan van Bresse met dragon 26-

Kalfszwezerik met reductie van Portwijn 35-

Lam met kruiden pannermeel 30-

Koninklijke kabeljauw 26-

Andouillette uit Mainvault, rattes van Le Touquet 21-

Spinkrab van Bretagne met kruiden 29-