Kleine honger of voorgerecht

Burrata met gegrilde groenten 16-

Carpaccio van zeebrasem, pepper uit Espelette 15-

«Vitello Tonnato»(kalf en tonijnmayonnaise ) 15-

Mergpijp met parmezaan 15-

Varkenstong salade met ansjovis vinaigrette 15-

 Belgische slakken, kruidencrème 18-

 

Gebakken kalfhersenen met tartaarsaus 16-

Verse Makreel en guacamole 15-

Pijlinktvissen "à la plancha", zachte paprika 17-

Octopus, Coco de Paimpol ( witte bonen) en ham 18-

6 oesters van Zeeland met Champagne 24-

6 normandische oesters van " Le Père Gus" 15-

Scheermessen met kruiden 18-

Jacobsschelpen van Dieppe 17-

 

 

 

 

 

 Grote honger of  hoofdgerecht

Skrei 28-

Andouillette ( worst) 22-

Kalfszwezerik met reductie van Portwijn 35-

Lamsrack met peterseliekorst 32-

Bio kalfsragout 26-

Spek en octopus 25-