Kleine honger of voorgerecht

Burrata met gegrilde groenten 16-

Carpaccio van zeebrasem, pepper uit Espelette 15-

«Vitello Tonnato»(kalf en tonijnmayonnaise ) 15-

Mergpijp met parmezaan 15-

Asperges ( keuze van 4 bereidingen)  17-

 Belgische slakken, kruidencrème 18-

 

Gebakken kalfhersenen met tartaarsaus 16-

Verse Makreel en guacamole 15-

Pijlinktvissen "à la plancha", zachte paprika 17-

Wilde zalm " Belle Vue" , groene saus 20-

Bretoense artisjok en vinaigrette 13-

 

 

 

 

 

 Grote honger of  hoofdgerecht

Kabeljauwhaasje, grijze kreften en asperges 28-

Andouillette ( worst) 22-

Kalfszwezerik " Meunière" en verse pasta 35-

Lamsrack met peterseliekorst 32-

1/2 bretoense blauwe kreeft met aromaten 25-

Grote bretoense krab 27-