Kleine honger of voorgerecht

Burrata met gegrilde groenten 16-

Carpaccio van zeebrasem, pepper uit Espelette 15-

«Vitello Tonnato»(kalf en tonijnmayonnaise ) 15-

Mergpijp met parmezaan 15-

Varkenstong salade met ansjovis vinaigrette 15-

 Belgische slakken, kruidencrème 16-

 

Gebakken kalfhersenen met tartaarsaus 16-

Verse Makreel en guacamole 15-

Pijlinktvissen "à la plancha", zachte paprika 17-

Gerookte paling, komkommer en aardappeltjes van Le Touquet 17-

Sint-jakobsschelpen van Dieppe 18- / 24-

6 Gillardeau oesters 18-

 

 

 

 

 

 Grote honger of  hoofdgerecht

Zeetong " meunière" 28-

Jonge haan van Bresse met kreeft béarnaise 30-

Kalfszwezerik met reductie van Portwijn 35-

Lamsrack met peterseliekorst 32-

Lamstoofpot 25-