Kleine honger of voorgerecht

Burrata met gegrilde groenten 16-

Carpaccio van zeebrasem, pepper uit Espelette 15-

«Vitello Tonnato»(kalf en tonijnmayonnaise ) 15-

Mergpijp met parmezaan 15-

Varkenstong salade met ansjovis vinaigrette 15-

 Belgische slakken, kruidencrème 16-

 

Gebakken kalfhersenen met tartaarsaus 16-

Verse Makreel en guacamole 15-

Pijlinktvissen "à la plancha", zachte paprika 17-

Bouchot mosselen met spek en gember 17-

Wilde champignons en polenta 16-

6 Gillardeau oesters 18-

 

 

 

 

 

 Grote honger of  hoofdgerecht

Zeetong 28-

Jonge haan van Bresse met dragon 30- (te delen of niet)

Kalfszwezerik met reductie van Portwijn 35-

Lam met kruiden pannermeel 32-

Wilde eend met jachtgarnituur 26-

Andouillette uit Mainvault, rattes van Le Touquet 22-