Kleine honger en voorgerecht

Kippenlever terrine  10-

Bourgondische ham  10-

Spaans worst en Chorizo Iberico Bellota  10-

Rillettes  10-

Paletta Iberico ham 13-

 Iberico Bellota Jabugo Ham (42 maanden) Domecq 80 gr.  26-

Thuisgemaakte eendelever (koud) 17-

Sardines in olie en paprika 10-

          Crottin de Chavignol, toast met honing, sla  12-

Schotste gerookte zalm Label Rouge (gerookte in België) 17-

 

Grote honger of hoofdgerecht

Morteau worst met groene linzen uit Le Puy 21-

Wangen van rundvlees uit Aubrac aan rode wijn gestoofd, puree van selderij  23-

Ierse longhaas en gekonfijte sjalotten 22-

Zwezerik en kalfsvleesnieren met mosterd op oude wijze 25.00

Mulard eend , 

gratin dauphinois en sinaasappelschillen 24-

 

Gerijpte kazen 10-/16-