Voorgerechten / tapas
Iberische worst en chorizo 15 eur
Iberische ham 22 eur
Mergpijp op Grenobloise-wijze 14 eur
Geflambeerde langoestines 18 eur
Belgische groene asperges, taramosalata, viseieren, citroenolie 22 eur
Burratina uit Puglia, komkommer, erwten, frambozen, daslook 20 eur
Tagliata van kalfsvlees, gegrilde sardientje, coulis van gemarineerde aubergine, mispels 22 eur
Hoofdgerechten
Kalfsniertjes, paddestoelen, grenaille aardappeltjes, rode uien, Bordelaisesaus 28 eur
Varkenskotelet, fregola sarda, lentengroentjes, charcutièresaus 30 eur
Zeetongetjes, witte asperges, espuma van aardappel, witte wijnsaus met vlierbes
30 eur
* Vegetarische gerechten op aanvraag, indien u dit op voorhand ( 24uur) meldt.