Voorgerechten / tapas

 

Iberische worst en chorizo   15 eur

Iberische ham   22 eur

Mergpijp op Grenobloise-wijze   14 eur

Geflambeerde langoestines   18 eur

Belgische groene asperges, taramosalata, viseieren, citroenolie   22 eur

 Burratina uit Puglia, komkommer, erwten, frambozen, daslook   20 eur

Tagliata van kalfsvlees, gegrilde sardientje, coulis van gemarineerde aubergine, mispels   22 eur

 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Kalfsniertjes, paddestoelen, grenaille aardappeltjes, rode uien, Bordelaisesaus   28 eur

Varkenskotelet, fregola sarda, lentengroentjes, charcutièresaus   30 eur

Zeetongetjes, witte asperges, espuma van aardappel, witte wijnsaus met vlierbes   

30 eur   

 

* Vegetarische gerechten op aanvraag, indien u dit op voorhand ( 24uur) meldt.