Voorgerechten / tapas

 

Iberische worst en chorizo   15 eur

Iberische ham   22 eur

Artisjok, zwarte look mayonaise   15 eur

Inktvis, Padron peper   15 eur

Carpaccio van oude tomatenvariëteit, espuma van scamorza, harissa van aardbeien   20 eur

 Courgettebloem met ricotta-parmesan, witte botersausmet citroen en basilicumolie   20 eur

Maatjes, aardappelsalade, pickles, vinaigrette met paarse shiso   20 eur

 

 

Hoofdgerechten

 

Longhaas, polenta, cantharellen, erwten, vleessaus met salie   30 eur

Gegrilde lamsrack, aubergine, gebrande meloen, vleessaus   32 eur

Zeebrasem, venkel, krieltjes, vinaigrette met passievruchten   30 eur 

 

* Vegetarische gerechten op aanvraag, indien u dit op voorhand ( 24uur) meldt.